tisdag 24 maj 2011

Var den gode Einstein så klok!?

Lite stela och ömma vader gör att jag får cykla två dagar istället och vila mina löparmuskler. Förmodligen en reaktion på nästan 3 månaders oavbruten löpträning och att det börjar gå snabbare för mig nu på tröskelpassen. Blir en annan löpergonomi med snabbare farter och därmed en annan belastning som. Kunde valt en roligare vecka att cykla för blåser det gör det f-n alltid i Skåne oavsett om det är vindstilla eller ej;)

Kropp och knopp mår bara bra av att vila löparmusklerna lite. Bättre både för vaderna och kvalitén att köra hårdare cykel pass än att köra halvdana tröskelpass.  

Pratade med coachen igår där vi resonerade oss fram till att en mara i höst skulle sitta fint. Pratade om Florens i slutet på november som är en "snabb" bana. Passar dessutom bättre för familjen. Siktet är inställt på 2h39min minst för att kvala in till Marathon SM 2012.  Har haft Växjö marathon i oktober som mål tidigare men den ligger lite för nära födseln.

Läste en "rolig" sak som Albert Einstein tydligen sa 
"Insanity is doing same thing over & over again
and expecting a different result"
Det är ju precis det man gör med löpningen, tränar och tränar för att förvänta sig bättre tider;)

1 kommentar:

  1. En annan sak han som kan appliceras i träningen var "We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them"....

    SvaraRadera