onsdag 4 maj 2011

Oopps !

Under min 7:e och sista intervall igår kändes det lite konstigt i vänster underben. Som en friidrottare hade sagt, fick lite "känning". Jag genomförde  aldrig den 8:e och sista intervallen  för att vara på den säkra sidan. Någon muskelbristning handlar det troligtvis inte om men hade jag fortsatt skulle säkert en och annan muskelfiber släppa. Idag känns det mer som lokal kramp i muskel. Får börja stretcha lite försiktigt och drick extra mycket och gärna då med lite mineraler och salter i. Ska kolla med Kenta (vår massör) om han kan klämma in mig för lite behandling idag. Stödstrumporna åker på när jag kommer hem också. Frågan är hur vaden reagerar på 50km terräng på lördag men det ska jag inte behöva springa och tänka på. Det får bära eller brista för att hålla igen är inte min melodi.


Har 40min lätt jogg ikväll så då får jag se hur allvarligt det är. Hade en högt uppsatt man på behandling i veckan som var intresserad av att sponsra mig, ekonomiskt vilket inte är helt fel. Drömmen är ju att kunna syssla med löpning mer och mer. Ska träffa honom igen nästa vecka. Bara att han vill träffas en gång till bådar ju gott men jag har lärt mig att aldrig ta ut något i förväg så inte i detta fallet heller. Får fundera lite mer på vad jag kan erbjuda dem. Tar det på lördag för då lär jag ha tid över att fundera även om förmodligen all koncentration kommer ligga på loppet.

Kollade igenom startlistan och endast en av de tre som sprang snabbare än mig 2010 deltar i årets lopp. Finns några andra giftiga löpare också men dem ska bara få se ryggen på mig, hehehe.
Nejdå men tävlingssuget är på topp.

1 kommentar:

  1. Hoppas det går vägen med sponsringen!

    (Hoppas själv på att det dyker upp någon som är intresserad av att ha sitt eget cykellag :)

    SvaraRadera