söndag 19 juni 2011

Dagen efter

Det är dagen efter malmömilen och direkt efter loppet och några timmar senare var jag riktigt besviken. I ärlighetens namn trodde jag att jag hade kapaciteten till runt 33-34 min men det hade jag tydligen inte igår. 35:13 blev tiden inkl ett stopp då jag fick spy. Det blev lite för mycket när jag gjorde ett ryck efter 9km fick stanna och hosta upp lite samtidigt som jag hör någon i publiken som skriker, "HAN SKA SVIMMA" NEEEJ jag ska bara spy lite sedan fortsatte jag in i mål.

Starten gick bra där 1:a km gick på 3:16 , 2:a på 3:18 och 3:e 3:22, 4:e på 3:25 och det kändes fint i kroppen men sedan började gå tyngre och jag fick gå ned till 3:30 fart för att spara lite krafter för att förhoppningsvis klara av en fartökning till i loppet slutskede men istället blev det ett stopp som jag skrev tidigare.

Senare på kvällen la sig besvikelsen när jag tänkte på att jag senaste 3 veckorna inte fått någon "riktig" löpträning pga. skadan i vaden så det var kanske inte så illa trotts allt, eller så är jag inte bättre;)

Killen jag sprang om efter 9km som jag fick en lucka till som sedan sprang om mig när jag fick stanna kom in på under 34min så där vet jag att jag hamnat iaf. Annars var det ett mycket trevligt lopp i centrala Malmö med massor av folk längs banan vilket är väldigt glädjande. Återkommer nästa år igen. Nu ska jag ta hand om förkylningen och det halsonda som kröp på mig under natten och ladda inför Båstad marathon om 2veckor.

Tack du som kom fram och hälsade på mig när jag hämtade min nummerlapp som följer bloggen. Hoppas att det gick bra för dig!? Vill du löpträna någon gång så hör av dig. Du bor i Klågerup om jag uppfattade det rätt. 

4 kommentarer:

  1. Hej
    Det var jag som hälsade på dig när du hämtade nummerlappen :-)
    Kämpade till mig 37:27
    Hade varit kul att hänga på och löpträna vid tillfälle. Brukar springa i min ensamhet ute på fälten samt i bokskogen. min e-post: falafelboll@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Det såg ju bra ut iallafall :)

    Har lagt några bilder på fejjan, tagna på lite långt håll men vill du använda dem så är det fritt fram.

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat Johan. Brukar också genomföra mina pass i min ensamhet dels för att jag oftast tränar på dagtid men också för att jag inte är överförtjust i att passa tider och binda upp mig. Vi höres!

    SvaraRadera